Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Coffret Delice - cadou cu 5 specialități, 350 gr

265,00 RON
Comtesse du Barry este un brand francez de prestigiu, specializat în producția de delicatese fine din carne de vânat, foie gras și alte ingrediente premium. Fondată în 1900, Comtesse du Barry a devenit un nume de referință în lumea gastronomiei franceze, respectată pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.
Comtesse du Barry Coffret cadou cu 5 specialități este o alegere perfectă pentru cei care doresc să descopere o varietate de delicii fine și rafinate. Coffretul aduce împreună 5 specialități gastronomice, oferindu-vă o experiență culinară completă și diversificată.
Bagheta din rețete franțuzești, realizată cu grijă și talent de Comtesse du Barry îmbină tradiția și măiestria bucătăriei franceze. Fiecare element din baghetă vă va încânta papilele gustative cu aroma sa proaspătă și textura fină.
În inima coffret-ului se găsește de foie gras de rață înconjurată de cele mai fine terine. Această combinație perfect echilibrată oferă un gust bogat și o textură catifelată, reprezentând o experiență culinară deosebită.
Sortimentul de 4 terine gourmet completează perfect această specialitate. Fiecare terină este pregătită cu atenție și măiestrie, oferind o textură fină și o aromă complexă. Fie că alegeți terina țărănească cu struguri, terina de vânat sau alte sortimente, veți fi încântați de gustul autentic și rafinat al acestor specialități.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BAGMN23
Comtesse du Barry
Mai multe informații
Țară Franța
Gramaj 350 g
Producător Comtesse du Barry
Tip carne Rață
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?