Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Terină de rață cu vin dulce de Gasconia, 140 gr

50,00 RON
Comtesse du Barry este un brand francez de prestigiu, specializat în producția de delicatese fine din carne de vânat, foie gras și alte ingrediente premium. Fondată în 1900, Comtesse du Barry a devenit un nume de referință în lumea gastronomiei franceze, respectată pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.
Terina de rață cu vin dulce de Gasconia, oferită de Comtesse du Barry este o adevărată delicatesă pentru iubitorii de arome rafinate. Această terină îmbină perfect carne de rață selectă și vin dulce din Gasconia, rezultând o textură fină și un gust sublim. Fiecare bucată te încântă cu savoarea inconfundabilă a raței și aromele delicate de vin dulce.
Savurează această terină alături de pâine proaspătă și un pahar de vin fin pentru o experiență gustativă deosebită!

Ingrediente: carne de rață, vin dulce de Gasconia, unt, ouă, sare, piper și condimente.
Disponibilitate: în stoc
SKU
TVD35
Comtesse du Barry
Mai multe informații
Ingrediente Carne și grăsime de porc, carne și grăsime de rață, foie gras de rață 15% ficat de pui, vin alb dulce din Gasconia 6%, ou, ceapă, sare, gelatină, piper, boabe de ienupăr, nucșoară, zahăr. Carne de porc, rață și pui.
Țară Franța
Gramaj 140 gr
Producător Comtesse du Barry
Tip carne Rață
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?