Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Paște aici.

Crêpes dentelle învelite în ciocolată cu lapte, 90 g

32,00 RON
Maxim's de Paris este un brand renumit pentru produsele sale gourmet, care sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea lor. Înființată în 1893, cu o istorie de peste 100 de ani în producția și comercializarea de produse de patiserie, ciocolată și alte delicatese, compania este cunoscută pentru atenția sa la detalii, ingredientele de înaltă calitate și renumele său internațional.
Aceste delicioase Crêpes dentelle învelite în ciocolată cu lapte sunt produse de celebrul brand Maxim’s de Paris. Fiecare bucată este făcută dintr-un strat subțire și crocant de biscuit crepes, învelit într-o ciocolată fină cu lapte.
Ciocolata cu lapte are o concentrație medie de cacao, fiind astfel mai dulce decât ciocolata neagră, însă cu un gust bogat și cremos. Notele de gust ale acestor Crêpes dentelle includ arome de ciocolată dulce cu lapte și un crocant delicios de biscuit.
Pachetul elegant este perfect pentru a fi servit ca desert într-o cină specială, a fi oferit ca un cadou prețios sau pur și simplu pentru a fi savurat la o cană de cafea sau ceai. Bucurați-vă de o experiență de gust rafinată cu aceste Crêpes dentelle învelite în ciocolată cu lapte de la Maxim’s de Paris!
Disponibilitate: în stoc
SKU
2190
Maxim’s de Paris
Mai multe informații
Ingrediente 43% ciocolată cu lapte (zahăr, boabe de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, lactoză, emulsificator: lecitină (Soia), aromă naturală de vanilie), făină de grâu, zahăr, sare, extract de malț de orz, praf de creștere: carbonați de sodiu, lecitină.
Țară Franța
Gramaj 90 g
Producător Maxim’s de Paris
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?