Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Crêpes dentelles învelite în ciocolată neagră, 90 g

32,00 RON
Maxim's de Paris este un brand renumit pentru produsele sale gourmet, care sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea lor. Înființată în 1893, cu o istorie de peste 100 de ani în producția și comercializarea de produse de patiserie, ciocolată și alte delicatese, compania este cunoscută pentru atenția sa la detalii, ingredientele de înaltă calitate și renumele său internațional.
Crêpes dentelles învelite în ciocolată neagră de la Maxim’s de Paris reprezintă un adevărat deliciu pentru iubitorii de ciocolată. Aceste delicioase prăjiturele frantuzesti sunt realizate dintr-un amestec crocant de crepes si ciocolată neagră de calitate superioară.
Fiecare prăjitură este învelită cu grijă într-un strat generos de ciocolată neagră, care conține un conținut ridicat de cacao pentru a asigura un gust intens și profund. Produsul este perfect pentru a fi savurat alaturi de o ceașcă de cafea sau ceai și poate fi împărțit cu prietenii și familia în timpul ocaziilor speciale.
Crêpes dentelles învelite în ciocolată neagră de la Maxim’s de Paris sunt o gustare rafinată și sofisticată, ideală pentru persoanele care apreciază gustul și aroma autentică a ciocolatei de calitate superioară. Produsul este prezentat într-o cutie elegantă și rafinată, perfectă pentru a fi oferit cadou unei persoane speciale.
Disponibilitate: în stoc
SKU
2173
Maxim’s de Paris
Mai multe informații
Ingrediente 43% ciocolată neagră (pastă de cacao, zahăr, unt de cacao, unt de patiserie, lapte), emulgator: lecitină, soia, aromă naturală de vanilie, făină de grâu, unt de patiserie 5%, lactoză și proteine ​​din lapte, de malț de orz, praf de copt: carbonaț de sodiu, lecitină.
Țară Franța
Gramaj 90 g
Producător Maxim’s de Paris
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?