Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

La Colombina al Mandarino e Pistacchi, 100g

125,00 RON

Cozonacul italienesc Colomba cu esență de mandarină, decorat cu glazură și fistic

Dolce&Gabbana și Fiasconaro creează  o delicatesă de patiserie care este cu adevărat italiană: Colomba, un cozonac tradițional de Paște. O rețetă profund înrădăcinată în nordul Italiei revine să inspire arta cofetăriei și creativitatea a două companii care au Sicilia în ADN-ul lor. Realizat integral manual, de la aluat până la coacere, cozonacul italienesc Colomba sărbătorește tradiția de patiserie a Bel Paese, transmițându-și secretele cu pasiune. Cutiile minunate, împodobite cu decorațiuni speciale de cei mai buni artiști sicilieni și inspirate de plăcile majolice albe și albastre ale insulei și de rozul copacilor de piersică și cireș, ajută la păstrarea aromei intense a acestor creații dulci. 

Produs de patiserie copt.

Disponibilitate: în stoc
SKU
246007
Fiasconaro

Mai multe informații

Mai multe informații
Ingrediente

Făină de grâu moale, unt, zahăr, glazură de migdale 11% (zahăr, albuș de ou proaspăt, faină de orez, faină de migdale, amidon modificat, pastă de fistic, arome), ouă proaspete 11%, galbenuș de ou proaspăt 5,6%, drojdie naturală (făină de grâu moale), pastă de mandarine 3% (mandarină 52%, zahăr, sirop de glucoză, suc de lămâie), zahăr granulat 3%, miere siciliană, sirop de zahăr invertit, boabe de fistic 2%, emulgatori: mono și digliceride ale acizilor grași, unt de cacao, lapte praf degresat , sare, vanilie, ulei esențial de mandarine. 

Poate conține soia, nuci (alune, nuci), lupin, muștar. 

Valori nutriționale medii per 100g:

  • Valoare energetică: 1690kJ / 403kcal;
  • Grăsimi: 18g din care acizi grași saturați 11g;
  • Glucide: 52g din care zaharuri 29g;
  • Proteine: 7,9g;
  • Sare: 0,4g.
Țară Italia
Gramaj 100
Producător Fiasconaro
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?