Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Paște aici.

Fiasconaro x Dolce & Gabbana La Colomba alle mandorle di Sicilia, 750g

295,00 RON

Cozonacul italienesc Colomba cu portocale proaspete confiate acoperite cu glazură și migdale siciliene

Dolce&Gabbana și Fiasconaro creează încă o delicatesă de patiserie care este cu adevărat italiană: Colomba, un cozonac italienesc tradițional de Paște.

O rețetă profund înrădăcinată în nordul Italiei revine să inspire arta cofetăriei și creativitatea a două companii care au Sicilia în ADN-ul lor. Realizat integral manual, de la aluat până la coacere, cozonacul Colomba sărbătorește tradiția de patiserie a Bel Paese, transmitându-și secretele cu pasiune. Cutiile minunate, împodobite cu decorații speciale de cei mai buni artiști sicilieni și inspirate de plăcile majolice albe și albastre ale insulei, ajută la păstrarea aromei intense a acestor creații dulci și aduc în minte „Albastrul Mediteranean” și briza proaspătă de mare.

Produs de patiserie copt

Disponibilitate: în stoc
SKU
242005
Fiasconaro

Mai multe informații

Mai multe informații
Ingrediente

Făină de grâu moale, coajă de portocală proaspată confiată (17%) (coajă de portocală, sirop de glucoză-fructoză, zahăr), glazură de migdale (13%) (zahăr, albuș de ou proaspăt, făină de orez, făină de migdale (7,7%), amidon modificat, arome), unt, zahăr, ouă proaspete (9%), gălbenuș de ou proaspăt (4%), migdale siciliene (Amygdalus communis L.) (3%), zahăr granulat (3%), drojdie naturală (faină de grâu moale), vin "Marsala PDO", miere siciliană, pastă de portocale (coajă de portocale, zahăr, sirop de glucoză, suc de lamâie), sirop de zahăr invertit, emulgatori: mono și digliceride ale acizilor grași, unt de cacao, lapte praf degresat, sare, vanilie. 

Poate conține soia, nuci (alune de pădure, nuci, fistic), lupin, muștar. 

Valori nutriționale medii per 100g:

  • Valoare energetică: 1582kJ / 377kcal;
  • Grăsimi: 15g din care acizi grași saturați 8,5g;
  • Glucide: 55g din care zaharuri 33g;
  • Proteine: 5,2g;
  • Sare: 0,5g.
Țară Italia
Gramaj 750g
Producător Fiasconaro
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?