Cozonacul italienesc Colomba cu ciocolată siciliană, acoperit cu gem de căpșuni sălbatice și ciocolată neagră
Dolce&Gabbana și Fiasconaro creează încă o delicatesă de patiserie care este cu adevărat italiană: Colomba, un cozonac italienesc tradițional de Paște. O rețetă profund înrădăcinată în nordul Italiei revine să inspire arta cofetăriei și creativitatea a două companii care au Sicilia în ADN-ul lor.
Realizat integral manual, de la aluat la coacere, cozonacul italienesc Colomba sărbătorește tradiția de patiserie a Bel Paese, transmițându-și secretele cu pasiune.
Cutiile minunate de cosmetice, împodobite cu decorații speciale create de cei mai buni artiști sicilieni și inspirate de plăcile majolice albe și albastre ale insulei, ajută la păstrarea aromei intense a acestor creații dulci și ne aduc în minte albastrul vibrant al Mediteranei și briza proaspătă de mare.
Ingrediente | Făină de grâu moale, unt, zahăr, ciocolată siciliană (10%) (masă de cacao, trestie de zahăr. Minim 50% cacao), ouă proaspete (9,6%), ciocolată pentru acoperire (9%) (pastă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie), gem extra de căpșuni sălbatice (8,4%) (căpșuni sălbatice (Fructe folosite: 110g per 100g), zahăr, suc de lămâie), gălbenuș de ou proaspăt (4,3%), drojdie naturală (făină de grâu moale), granulat de căpșuni (2,8%) (zahăr, sirop de fructoză, suc de căpșuni, piure de căpșuni, piure de mere, făină de orez, suc de cireșe, gelifiant: pectină, unt de cacao, acid citric, aromă naturală), umplutură de căpșuni sălbatice (1,7%) (căpșuni sălbatice 75%, zahăr, sirop de glucoză, suc de lămâie, acid: acid citric), miere siciliană, sirop de zahăr invertit, emulgatori: mono și digliceride ale acizilor grași, unt de cacao, lapte praf degresat, sare, aromă naturală, vanilie. Poate conține nuci (migdale, alune de pădure, nuci, fistic), lupin, muștar. A se păstra într-un loc uscat și răcoros. Crema de ciocolată siciliană: trestie de zahăr, alune de pădure (Corylus avellana), ulei de floarea soarelui, ciocolată siciliană (13%) (masă de cacao, trestie de zahăr. Minim 70% cacao), cacao. Poate conține nuci (migdale, fistic), semințe de susan. A nu se păstra la frigider. Țineți departe de sursele de căldură. Colomba Valori nutriționale medii per 100g:
Crema de ciocolată Valori nutriționale medii per 100g:
|
---|---|
Țară | Italia |
Gramaj | 1000 g |
Producător | Fiasconaro |