Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Flying Blue, Programul de loialitate al Air France, KLM, TAROM din România anunță un nou parteneriat cu Le Manoir Group, cel mai important jucător de pe piața gastronomiei de lux din România.

Toți călătorii frecvenți Flying Blue pot acum câștiga Mile alegând să ia masa sau să cumpere la una dintre mărcile deținute de Le Manoir Group - Restaurantul Le Bistrot Francais, Le Manoir Gourmet Market, Eurocave, magazinele Comtesse du Barry sau Petit Bateau și Kids Around.


Le Manoir Group oferă acum tuturor membrilor Flying Blue o experiență autentică ”art de vivre à la française" care întruchipează atmosfera, eleganța și emoțiile specifice franțuzești.

Parteneriatul le va permite membrilor Flying Blue să câștige Mile suplimentare pentru fiecare achiziție efectuată în locațiile Grupului Le Manoir, atât în persoană, cât și online pe www.lemanoir.ro (pentru fiecare euro cheltuit, membrii primesc 1 Milă). Pentru a acumula și a credita Milele acumulate, membrii Flying Blue trebuie să prezinte cardul Flying
Blue la casa de marcat sau să îl introducă la finalizarea comenzii pe site. Milele vor fi validate în cel mai scurt timp.

La magazinele Comtesse du Barry, membrii Flying Blue pot achiziționa produse de la mărci celebre precum Michel Cluizel, Maxim's de Paris, Delamain, Miraval, Bellevoye etc, care satisfac și cele mai pretențioase gusturi.

Oaspeții Flying Blue pot simți cu adevărat o experiență culinară rafinată în Le Bistrot Francais, primul restaurant din Europa de Est care s-a alăturat rețelei Relais & Chateaux. Bucătăria franțuzească, pivnițele - care includ peste 700 de etichete de vin și șampanie - și clădirea impunătoare au făcut din Le Bistrot Francais un loc romantic pentru oaspeți.

Membrii Flying Blue sunt invitați să viziteze Le Manoir Gourmet Market, inaugurat în luna februarie a anului 2023 - cel mai mare spațiu destinat produselor gourmet, având o suprafață de 400 mp. Acesta cuprinde o măcelărie, o patiserie-boulangerie, un sushi bar dar și multe produse de băcănie, vinuri și o gamă foarte largă de produse bio.

Mile Flying Blue se pot acumula și în magazinele Petit Bateau și Kids Around sau în magazinul Eurocave - un spațiu generos de vânzare a vinurilor și totodată un loc unde pot fi organizate evenimente de degustare.

Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?