Bordier Emmental, IGP Savoie, 100 gr

199,00 RON
Emmnetal este creată din lapte pasteurizat de vacă, fiind maturata 4 luni.

Cu o experiență de peste 35 de ani în rafinarea și maturarea brânzeturilor, Jean-Yves Bordier este un artizan francez ce creează produse pe bază de lapte în conformitate cu rețetele tradiționale. A fost numit cel mai bun artizan de brânzeturi, în anul 2003 - Ghidul Pudlowski; și cel mai bun artizan în Franța, în anul 2003 - Ghidul Champérard.

Roata cântărește aprox. 2.5 kg, produsul se vinde la kilogram, prețul este /100 gr.

** A se păstra la temperatura de 2°- 4°
*** Produs valabil doar pentru achiziția directă în magazinele Comtesse du Barry sau livrare în Bucuresti. Nu se expediază prin curier.
Disponibilitate: în stoc
SKU
85020
Jean-Yves Bordier
Mai multe informații
Consistența pastei Semitare
Tip lapte Lapte de vacă
Vârsta brânzeturi Semi maturată
Țară Franța
Gramaj 100 gr.
Producător Jean-Yves Bordier
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!