Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Paște aici.

Brânză de vacă Gruyere Suisse Alpage, 1 kg

437,00 RON
Jean-Yves Bordier și-a început cariera de artizan francez în urmă cu mai mult de 35 de ani, în 1988 în localitatea Saint-Malo în Franța. Acesta a început inițial cu producerea untului, continuând apoi cu alte produse pe bază de lapte. Rafinarea și maturarea brânzeturilor i-au adus un adevărat succes internațional fiind numit cel mai bun artizan de brânzeturi, în anul 2003 în Ghidul Pudlowski și cel mai bun artizan în Franța, în anul 2003 în Ghidul Champérard.
Gruyere Suisse Alpage este un brânză elvețiană de înaltă calitate, fabricată din lapte crud de vacă, colectat la altitudini ridicate în munții Elveției. Această brânză are o textură fermă, dar suplă, cu o culoare galben pai și o crustă uscată și dură. Gustul său complex este bogat și fructat, cu arome de fructe uscate și de nuci și o notă ușoară de dulceață.
Această brânză delicioasă este perfectă pentru a fi savurată simplă, alături de o felie de pâine proaspătă și un pahar de vin roșu sec. De asemenea, poate fi utilizată în preparate culinare, cum ar fi fondue sau gratinuri de cartofi, pentru a adăuga un gust bogat și cremos.

A se consuma, de preferință, înainte de data inscripționată pe ambalaj. A se păstra la temperaturi cuprinse între 2-6 grade C.
Prețul afișat este /kg.
Disponibilitate: în stoc
SKU
85023
Jean-Yves Bordier
Mai multe informații
Consistența pastei Tare
Tip lapte Lapte de vacă
Vârsta brânzeturi Maturată
Țară Franța
Gramaj 1000 g
Producător Jean-Yves Bordier
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?