Jean-Yves Bordier și-a început cariera de artizan francez în urmă cu mai mult de 35 de ani, în 1988 în localitatea Saint-Malo în Franța. Acesta a început inițial cu producerea untului, continuând apoi cu alte produse pe bază de lapte. Rafinarea și maturarea brânzeturilor i-au adus un adevărat succes internațional fiind numit cel mai bun artizan de brânzeturi, în anul 2003 în Ghidul Pudlowski și cel mai bun artizan în Franța, în anul 2003 în Ghidul Champérard.
Formând un aliment cremos și bine structurat, Bordier prezintă iaurtul fin completat de gustul dulce acrișor de zmeură, fabricat pentru încântarea simțurilor oricărui gurmand. Acesta reprezintă un produs lactat format prin fermentarea laptelui de către lactobacili. Se poate consuma individual sau ca o bază pentru diferite deserturi.
A se consuma, de preferință, înainte de data inscripționată pe ambalaj. A se păstra la temperaturi cuprinse între 2-6 grade C.
Produs valabil doar pentru achiziția directă în magazinele Comtesse du Barry sau livrare în Bucuresti. Nu se expediază prin curier.