Jean-Yves Bordier și-a început cariera de artizan francez în urmă cu mai mult de 35 de ani, în 1988 în localitatea Saint-Malo în Franța. Acesta a început inițial cu producerea untului, continuând apoi cu alte produse pe bază de lapte. Rafinarea și maturarea brânzeturilor i-au adus un adevărat succes internațional fiind numit cel mai bun artizan de brânzeturi, în anul 2003 în Ghidul Pudlowski și cel mai bun artizan în Franța, în anul 2003 în Ghidul Champérard.
Branza Raboliot de la Bordier este formată din amestec de lapte, 50% de capră și 50% de vacă. Aceasta are un format micuț și rotund, o textură netedă, semi-tare și o culoare albă lăptoasă. Fiind una dintre brânzeturile rafinate ale producătorului, aceasta este semi-maturată și este minunată alăturată unui vin bun, unui mix de aperitiv cu grisine și nuci sau chiar de una singură.
Produsul se vinde la bucată.
** A se păstra la temperatura de 2°- 4° *** Produs valabil doar pentru achiziția directă în magazinele Comtesse du Barry sau livrare în Bucuresti. Nu se expediază prin curier.