Cu arome marine, bogat în iod, colorează platourile cu nuanțe de verde, roșu și negru. Este ideal pentru preparatele bazate pe fructe de mare și crustacee și reprezintă elementul surpiză pentru carnea roșie.
Jean-Yves Bordier a devenit artizan al untului în anul 1985, achiziționând atelierul de produse lactate La Maison du Beurre (fondat în 1927). A descoperit arta frământării untului, o metodă tradițională din secolul al XIX-lea, pe care a perfecționat-o inspirându-se din tehnicile folosite de către vechii artizani de unt, și a dezvoltat tehnici de turnare și modelare a untului. Cu o textură mătăsoasă, complexitate și echilibru de arome, Bordier a devenit prima alegere a marilor Chefi din Franța și din străinătate. A fost numit cel mai bun artizan de brânzeturi, în anul 2003 - Ghidul Pudlowski; și cel mai bun artizan în Franța, în anul 2003 - Ghidul Champérard.
* Produs proaspăt/ semi-proaspăt
Ingrediente:
Unt* nesărat (96,2%), sare (2,8%) și alge marine (1%). *Originea laptelui: Franta
Valori Nutriționale:
"Valori nutriționale medii per 100 g
Valoare energetică 2903KJ/706kcal
Grăsimi 78 g
din care acizi grași saturați 52 g
Glucide: 0,5 g
din care zaharuri 0,5 g
Proteine 0,5 g
Sare 3,2 g"
OBSERVATII:
A se păstra la frigider (+2°/+6°C).
A se consuma de preferință înainte de: vezi data inscripționată pe capac.