Bordier Valencay, 220 gr

88,00 RON
Valencay este o brânză originară din Franța, Centre-Val de Loire, în comuna cu același nume, și este creată din lapte nepasteurizat de capră.


Cu o experiență de peste 35 de ani în rafinarea și maturarea brânzeturilor, Jean-Yves Bordier este un artizan francez ce creează produse pe bază de lapte în conformitate cu rețetele tradiționale. A fost numit cel mai bun artizan de brânzeturi, în anul 2003 - Ghidul Pudlowski; și cel mai bun artizan în Franța, în anul 2003 - Ghidul Champérard.

Produsul se vinde la bucată.

** A se păstra la temperatura de 2°- 4°
*** Produs valabil doar pentru achiziția directă în magazinele Comtesse du Barry sau livrare în Bucuresti. Nu se expediază prin curier.
Disponibilitate: în stoc
SKU
85045
Jean-Yves Bordier
Mai multe informații
Consistența pastei Moale
Tip lapte Lapte de capră
Vârsta brânzeturi Proaspătă
Țară Franța
Gramaj 220 gr
Producător Jean-Yves Bordier
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!