Selles-sur-Cher este o brânză originară din Franța, Centre-Val de Loire, produsă prima dată în secolul al XIX-lea, în comuna cu același nume, și este creată din lapte nepasteurizat de capră. Ușor sărată, cu o crustă de mucegai gri-albastru și interior cu textură fină ce se topește în gură, Selles-sur-Cher poate fi însoțită de un vin alb sec.
Cu o experiență de peste 35 de ani în rafinarea și maturarea brânzeturilor, Jean-Yves Bordier este un artizan francez ce creează produse pe bază de lapte în conformitate cu rețetele tradiționale. A fost numit cel mai bun artizan de brânzeturi, în anul 2003 - Ghidul Pudlowski; și cel mai bun artizan în Franța, în anul 2003 - Ghidul Champérard.
Produsul se vinde la bucată.
** A se păstra la temperatura de 2°- 4° *** Produs valabil doar pentru achiziția directă în magazinele Comtesse du Barry sau livrare în Bucuresti. Nu se expediază prin curier.