Bordier iaurt cu căpșune, 125 gr

9,00 RON
Jean-Yves Bordier și-a început cariera de artizan francez în urmă cu mai mult de 35 de ani, în 1988 în localitatea Saint-Malo în Franța. Acesta a început inițial cu producerea untului, continuând apoi cu alte produse pe bază de lapte. Rafinarea și maturarea brânzeturilor i-au adus un adevărat succes internațional fiind numit cel mai bun artizan de brânzeturi, în anul 2003 în Ghidul Pudlowski și cel mai bun artizan în Franța, în anul 2003 în Ghidul Champérard.

Făcând parte din produsele lactate, iaurtul reprezintă rezultatul fermentării laptelui de către lactobacili. Bordier folosește pentru crearea acestuia lapte integral de vacă, completat de o aromă intensă de căpșune ce îi oferă gustul dulce și deosebit.

Acest aliment cremos se poate consuma individual sau ca o bază pentru diferite deserturi.

A se consuma, de preferință, înainte de data inscripționată pe ambalaj. A se păstra la temperaturi cuprinse între 2-6 grade C.

*** Produs valabil doar pentru achiziția directă în magazinele Comtesse du Barry sau livrare în Bucuresti. Nu se expediază prin curier.
Disponibilitate: în stoc
SKU
87835
Jean-Yves Bordier
Mai multe informații
Tip lapte Lapte de vacă
Țară Franța
Gramaj 125 gr
Producător Jean-Yves Bordier
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!