Jean-Yves Bordier și-a început cariera de artizan francez în urmă cu mai mult de 35 de ani, în 1988 în localitatea Saint-Malo în Franța. Acesta a început inițial cu producerea untului, continuând apoi cu alte produse pe bază de lapte. Rafinarea și maturarea brânzeturilor i-au adus un adevărat succes internațional fiind numit cel mai bun artizan de brânzeturi, în anul 2003 în Ghidul Pudlowski și cel mai bun artizan în Franța, în anul 2003 în Ghidul Champérard.
Produsele lactate de la Bordier formează o gamă diversă și exclusivistă. Acesta prezintă iaurtul, laptele fermentat, integral de vacă, în formă naturală, pentru un gust plin de prospețime și rafinament.
Se poate consuma singur sau ca o bază pentru diferite deserturi.
Ingrediente: Lapte integral pasteurizat (origine: Franța, Morbihan) (97,8%), lapte praf degresat, fermenți lactici Valori Nutriționale: "Valori nutriționale medii per 100 g Valoare energetică 285kJ/68kcal Grăsimi 3,8 g din care acizi grași saturați 2,5 g Glucide: 4,3 g din care zaharuri 4,3 g Proteine 4 g Sare 0,1 g " OBSERVATII: A se păstra la frigider (+2°/+6°C). A se consuma de preferință înainte de: vezi data inscripționată pe capac.Țară | Franța |
---|---|
Gramaj | 125 gr |
Producător | Jean-Yves Bordier |