Bordier unt cu alge, 125 gr

35,00 RON
Cu arome marine, bogat în iod, colorează platourile cu nuanțe de verde, roșu și negru. Este ideal pentru preparatele bazate pe fructe de mare și crustacee și reprezintă elementul surpiză pentru carnea roșie.

Jean-Yves Bordier a devenit artizan al untului în anul 1985, achiziționând atelierul de produse lactate La Maison du Beurre (fondat în 1927). A descoperit arta frământării untului, o metodă tradițională din secolul al XIX-lea, pe care a perfecționat-o inspirându-se din tehnicile folosite de către vechii artizani de unt, și a dezvoltat tehnici de turnare și modelare a untului. Cu o textură mătăsoasă, complexitate și echilibru de arome, Bordier a devenit prima alegere a marilor Chefi din Franța și din străinătate.
A fost numit cel mai bun artizan de brânzeturi, în anul 2003 - Ghidul Pudlowski; și cel mai bun artizan în Franța, în anul 2003 - Ghidul Champérard.

* Produs proaspăt/ semi-proaspăt
** A se păstra la temperatură de 2°- 4°
** Valabil doar pentru achiziția directă în magazinele Comtesse du Barry sau livrare în București. Nu recomandăm expedierea prin curier.
Disponibilitate: în stoc
SKU
88268
Jean-Yves Bordier
Mai multe informații
Țară Franța
Gramaj 125 gr
Producător Jean-Yves Bordier
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!