Bordier Unt cu sare afumată, 125 gr

35,00 RON
Sarea de mare este "afumată", conform tradiției norvegiene, prin asocierea diferitelor condimente - un amestec subtil de piper, ceapă prăjită și curry ce oferă incredibilă aromă de "afumat". Se asociază perfect cu carnea albă, carnea de vânat sau peștele proaspăt scos din cuptor.

Jean-Yves Bordier a devenit artizan al untului în anul 1985, achiziționând atelierul de produse lactate La Maison du Beurre (fondat în 1927). A descoperit arta frământării untului, o metodă tradițională din secolul al XIX-lea, pe care a perfecționat-o inspirându-se din tehnicile folosite de către vechii artizani de unt, și a dezvoltat tehnici de turnare și modelare a untului. Cu o textură mătăsoasă, complexitate și echilibru de arome, Bordier a devenit prima alegere a marilor Chefi din Franța și din străinătate.
A fost numit cel mai bun artizan de brânzeturi, în anul 2003 - Ghidul Pudlowski; și cel mai bun artizan în Franța, în anul 2003 - Ghidul Champérard.

* Produs proaspăt/ semi-proaspăt
** A se păstra la temperatură de 2°- 4°
** Valabil doar pentru achiziția directă în magazinele Comtesse du Barry sau livrare în București. Nu recomandăm expedierea prin curier.
Disponibilitate: în stoc
SKU
88629
Jean-Yves Bordier
Mai multe informații
Țară Franța
Gramaj 125 gr
Producător Jean-Yves Bordier
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!