Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Sărbători aici.

Caviar House & Prunier Fillets de sturion în ulei de măsline extra virgin cu lămâie, 115 gr

105,00 RON
Caviar House & Prunier sunt experți ai bucătăriei internaționale mândrindu-se cu producerea celui mai bun caviar și celui mai bun somon afumat din lume. Aducând o notă de excelență și rafinament aceștia oferă și o multitudine de alte produse de cea mai înaltă calitate precum king crab, fructe de mare și diferite tipuri de pește.

Cu aceeași pasiune și standarde, Caviar House & Prunier prezintă fillets de sturion în ulei de măsline extra virgin cu lămâie. Rețeta este compusă din fileuri de sturion ce provin din regiunea franțuzească Aquitaine și din lămâie, fiind mai apoi acoperită cu ulei de măsline extra virgin. Rezultatul final reprezintă un produs bogat în proteine, fier și acizi grași și conține vitaminele A, D și E. Această rețetă este concepută împreună cu bucătarul Prunier Paris, Eric Coisel și este perfectă în salate și la aperitivele reci.

Combinând tradiția cu modernitatea, Caviar House & Prunier oferă cu profesionalism cea mai înaltă calitate culinară și încântă gurmanzii din întreaga lume.
Disponibilitate: în stoc
SKU
223112
Caviar House & Prunier
Mai multe informații
Ingrediente sturion 85%, ulei de măsline extra virgin 15%, aroma naturala de lămâie, felii de lămâie, sare.
Țară Franța
Gramaj 115 gr
Producător Caviar House & Prunier
Tip Pește Sturion
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?