TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 400 Lei * până la 30 Septembrie 2023.

Caviar House & Prunier Fillets de sturion în ulei de măsline extra virgin și piment d'Espelette, 115 gr

95,00 RON
Caviar House & Prunier sunt experți ai bucătăriei internaționale mândrindu-se cu producerea celui mai bun caviar și celui mai bun somon afumat din lume. Aducând o notă de excelență și rafinament aceștia oferă și o multitudine de alte produse de cea mai înaltă calitate precum king crab, fructe de mare și diferite tipuri de pește.

Fillets de sturion în ulei de măsline extra virgin și piment d'Espelette reprezintă una dintre delicatesele produse de Caviar House & Prunier. Rețeta este dezvoltată împreună cu Eric Coisel, bucătarul restaurantului Prunier din Paris și conține fileuri de sturioni ce provin din regiunea Aquitaine, Franța. La aceștia se adaugă ardeiul Espelette și se acoperă cu ulei de măsline extra virgin, făcând produsul final perfect ca aperitiv rece sau pentru salate. Acesta reprezintă o sursă naturală de proteină, acizi grași și fier și conține vitaminele A,D și E.

Combinând tradiția cu modernitatea, Caviar House & Prunier oferă cu profesionalism cea mai înaltă calitate culinară și încântă gurmanzii din întreaga lume.
Disponibilitate: în stoc
SKU
223111
Caviar House & Prunier
Mai multe informații
Ingrediente sturion 85%, ulei de măsline extra virgin, ardei iute, sare.
Țară Franța
Gramaj 115 gr
Producător Caviar House & Prunier
Tip Pește Sturion
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?