Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Caviar House & Prunier Fileuri de sturion marinate în sos de vin alb, 115 g

95,00 RON
Caviar House & Prunier sunt experți ai bucătăriei internaționale mândrindu-se cu producerea celui mai bun caviar și celui mai bun somon afumat din lume. Aducând o notă de excelență și rafinament aceștia oferă și o multitudine de alte produse de cea mai înaltă calitate precum king crab, fructe de mare și diferite tipuri de pește.

Cu o înflăcărată pasiune și un nivel al calității foarte ridicat, Caviar House & Prunier prezintă delicatesa fillets de sturion marinate în sos de vin alb. Rețeta este dezvoltată împreună cu Eric Coisel, bucătarul restaurantului Prunier din Paris și conține fileuri de sturioni ce provin din regiunea Aquitaine, Franța. Acestea sunt marinate în sos de vin alb, rezultatul final reprezentând un produs bogat în proteine, fier și acizi grași și conținând vitaminele A, D și E.

Combinând tradiția cu modernitatea, Caviar House & Prunier oferă cu profesionalism cea mai înaltă calitate culinară și încântă gurmanzii din întreaga lume.
Disponibilitate: în stoc
SKU
223110
Caviar House & Prunier
Mai multe informații
Țară Franța
Gramaj 115 g
Producător Caviar House & Prunier
Tip Pește Sturion
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?