Comtesse du Barry, specialiști ai bucătăriei franceze, au oferit de-a lungul timpului produse excepționale și rafinate după rețete proprii ce le oferă argumentul autenticității.
Printre acestea se numără și tarama cu trufe, o specialitate ce are la baza salata tarama, careia i se adaugă trufele și sucul de trufe. Această salată este făcută din icre sărate de cod sau crap amestecate cu suc de lămâie, o bază de amidon și ulei de măsline. Conținutul este rafinat cu ajutorul trufelor, iar astfel amestecul final este o încântare pentru papilele gustative.
Cu o textură echilibrată, icrele cu trufe marca Comtesse du Barry reprezintă alimentul ideal pentru un starter sau aperitiv festiv.
Ingrediente | ulei de rapiță, icre de cod afumate si sărate (icre de cod 25%, sare), apă, trufe 3%, suc de trufe 0,15%, pesmet |
---|---|
Țară | Franța |
Gramaj | 90 g |
Producător | Comtesse du Barry |