Cu o atingere de fum și paprika, are o textură fină. Carnea este de culoare roșu-purpuriu cu un grad ușor de marmorare, ce dezvoltă o aromă onctuoasă, iar notele caracteristice de paprika ce îi conferă personalitate.
Este maturată natural timp de peste 6 luni.
A se păstra la temperatură cuprinsă între 4-10°C. A se consuma la temperatură ambiantă, recomandăm scoaterea din frigider cu cel puțin 24 de ore înainte de servire.
Cu o experiență de peste un secol, Joselito a reunit cu mare atenție secretele unei tradiții păstrate de peste 6 generații, care au împărtățit un singur obiectiv: acela de a prepara cea mai buna charcuterie din lume.
Joselito este o bijuterie culinară apreciată de către cele mai mari nume gastronomice și cei mai importanți critici de alimente din întreaga lume. Este servit în cele mai prestigioase restaurante și vândut în magazine gastronomice din 56 de țări.
100% natural, nu conține aditivi sau conservanți.
*Produs refrigerat
** Valabil doar pentru achiziția directă în magazinele Comtesse du Barry sau livrare în București. Nu recomandăm expedierea prin curier.
Ingrediente: mușchi de porc, sare de mare, boia de ardei, usturoi, zahăr Fără gluten Fără lactoză" Valori Nutriționale: "Valori nutriționale medii per 100 g Valoare energetică 1326kJ/317kcal Grăsimi 18 g din care acizi grași saturați 5,8 g acizi grași mononesaturați 10,4 acizi grași polinesaturați 1,8 g Glucide: 1,2 g din care zaharuri 1,2 g Proteine 38,8 g Sare 3,5 g " OBSERVATII: "A se păstra la o temperatură între +4°C și +10°C. A se servi la temperatura camerei" Produs în Franța."Ingrediente | carne de porc, sare de mare, paprika, usturoi, zahăr. |
---|---|
Țară | Spania |
Gramaj | 70 gr |
Producător | Joselito |
Tip carne | Porc |