Jamon rafinat, cu carne aromată, delicată, cu un aspect lucios și o culoare între roz și roșu-violet. Este suculent, cu o textură unică, marmorat fin - grăsimea, fiind unul dintre marile secrete ale jamonului iberic - este foarte aromată și atât de fluidă încât se topește în gură inundând palatul cu o aromă incomparabilă, plină de nuanțe, gust intens și prelungit.
Este maturat natural timp de peste 48 luni. A se păstra la temperatură cuprinsă între 4-10°C. A se consuma la temperatură ambiantă, recomandăm scoaterea din frigider cu cel puțin o ora înainte de servire.
Cu o experiență de peste un secol, Joselito a reunit cu mare atenție secretele unei tradiții păstrate de peste 6 generații, care au împărtățit un singur obiectiv: acela de a prepara cea mai buna charcuterie din lume. Joselito este o bijuterie culinară apreciată de către cele mai mari nume gastronomice și cei mai importanți critici de alimente din întreaga lume. Este servit în cele mai prestigioase restaurante și vândut în magazine gastronomice din 56 de țări.
100% natural, nu conține aditivi sau conservanți. * Produs refrigerat ** Valabil doar pentru achiziția directă în magazinele Comtesse du Barry sau livrare în București. Nu recomandăm expedierea prin curier.