Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Paște aici.

Cremă cu 35% foie gras de rață, 120 gr

84,00 RON
Comtesse du Barry este un brand francez de prestigiu, specializat în producția de delicatese fine din carne de vânat, foie gras și alte ingrediente premium. Fondată în 1900, Comtesse du Barry a devenit un nume de referință în lumea gastronomiei franceze, respectată pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.
Comtesse du Barry Cremă cu 35% foie gras de rață este o delicatesă fină și cremoasă care combină perfect savoarea distinsă a foie gras de rață cu o textură catifelată. Această cremă gourmet este ideală pentru a vă bucura de luxul și rafinamentul bucătăriei franțuzești.
Fiecare lingură din cremă oferă o experiență gustativă desăvârșită, cu o aromă intensă de foie gras de rață și o consistență fină și cremoasă. Ingrediențele de cea mai înaltă calitate sunt atent selecționate pentru a vă oferi un produs de excepție.
Această cremă cu foie gras de rață poate fi savurată pe felii de pâine prăjită, crostini sau biscuiți, pentru a adăuga o notă de lux și rafinament oricărei gustări sau aperitive. Este perfectă pentru a fi servită în cadrul unui mic dejun sau al unei mese festive, aducând un strop de eleganță și savoare în fiecare bucată.

Lista de ingrediente: Foie gras de rață (35%), Lapte, Smântână, Apă, Sare, Piper, alte Condimente
Disponibilitate: în stoc
SKU
CFDN35
Comtesse du Barry
Mai multe informații
Țară Franța
Gramaj 120 gr
Producător Comtesse du Barry
Tip carne Rață
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?