Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Paște aici.

La baguette des saveurs, 490 gr

150,00 RON
Comtesse du Barry este un brand francez de prestigiu, specializat în producția de delicatese fine din carne de vânat, foie gras și alte ingrediente premium. Fondată în 1900, Comtesse du Barry a devenit un nume de referință în lumea gastronomiei franceze, respectată pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.
Comtesse du Barry La baguette des saveurs, , este o alegere perfectă pentru cei care doresc să descopere o varietate de terine asortate, gata să încânte papilele gustative. Această baghetă conține 7 terine savuroase, pregătite cu măiestrie, care vor satisface orice gurmand.
Ingredientele din baghetă includ Terină țărănească cu alune, Terină gasconă, Terină de porc cu arpagic, Terină de rață cu piper verde, Terină din ficăței de pasăre cu vin de Porto, Terină din ficăței de pasăre cu vin Banyuls, Terină de rață cu portocale. Acestea formează o multitudine de gusturi menite să răsfețe papilele celor mai mari gurmanzi.
Fiecare terină are arome și texturi distincte, creând o experiență culinară de neuitat. Savurează această baghetă cu terine asortate alături de o selecție de brânzeturi și vinuri fine pentru a te bucura de o experiență gastronomică completă.
Disponibilitate: în stoc
SKU
XBAF01
Comtesse du Barry
Mai multe informații
Țară Franța
Gramaj 490 gr
Producător Comtesse du Barry
Tip carne Gâscă, Pasăre, Porc, Rață
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?