Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Paște aici.

Rillettes de porc cu ardei Espelette, 140 gr

55,00 RON
Comtesse du Barry este un brand francez de prestigiu, specializat în producția de delicatese fine din carne de vânat, foie gras și alte ingrediente premium. Fondată în 1900, Comtesse du Barry a devenit un nume de referință în lumea gastronomiei franceze, respectată pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.
Comtesse du Barry Rillettes de porc cu ardei Espelette este un produs culinar excepțional, renumit pentru gustul său bogat și combinația rafinată de ingrediente. Rillettes-ul de porc este preparat din carne de porc de cea mai înaltă calitate, gătită lent în propriul său suc, împreună cu unt și mirodenii fine. Această tehnică de gătire îndelungată conferă rillettes-ului o consistență delicată și o aromă intensă.
Aromele puternice ale rillettes-ului de porc sunt îmbogățite cu ardeiul Espelette, o varietate de ardei iute originară din regiunea franceză Basque. Ardeiul Espelette adaugă o notă subtilă de iuțime și un caracter distinctiv preparatului, oferind o experiență gustativă inconfundabilă.
Comtesse du Barry Rillettes de porc cu ardei Espelette este o alegere perfectă pentru a impresiona invitații la o cină specială sau pentru a vă răsfăța simțurile într-un moment de relaxare. Cu siguranță, veți aprecia savoarea sa intensă și bucuria pe care o aduce în fiecare gust.

Ingrediente: Carne de porc, ardei Espelette, apă, sare, piper, condimente.
Disponibilitate: în stoc
SKU
RPEN35
Comtesse du Barry
Mai multe informații
Țară Franța
Gramaj 140 gr
Producător Comtesse du Barry
Tip carne Porc
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?