Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Paște aici.

Terină țărănească cu struguri, 70 g

25,00 RON
Comtesse du Barry este un brand francez de prestigiu, specializat în producția de delicatese fine din carne de vânat, foie gras și alte ingrediente premium. Fondată în 1900, Comtesse du Barry a devenit un nume de referință în lumea gastronomiei franceze, respectată pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.
Comtesse du Barry Terină țărănească cu struguri, 70 g, este o delicatesă din carne de porc și carne de vânat, amestecată cu struguri, nuci și condimente aromate, toate fiind apoi coapte lent pentru a asigura un gust bogat și intens. Această terină țărănească are o textură fină și o aromă complexă, cu note dulci și picante care se combină perfect cu o bucățică de pâine proaspătă și un pahar de vin roșu.
Comtesse du Barry Terină țărănească cu struguri este o alegere perfectă pentru cei care apreciază gustul autentic și rafinat al delicateselor tradiționale franceze.

Ingrediente: carne de porc, carne de vânat (15%), struguri (15%), ouă, ceapă, nuci, sare, piper, condimente.
Disponibilitate: în stoc
SKU
XXTCP01
Comtesse du Barry
Mai multe informații
Ingrediente Terină țărănească cu struguri: Carne și grăsime de porc, ficat de porc, struguri 5%, ouă, sare, Coniac, gelatină, usturoi, piper.
Țară Franța
Gramaj 70 gr
Producător Comtesse du Barry
Tip carne Porc
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?