Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Foie Gras de Gâscă, 180g

455,00 RON
Comtesse du Barry este un brand francez de prestigiu, specializat în producția de delicatese fine din carne de vânat, foie gras și alte ingrediente premium. Fondată în 1900, Comtesse du Barry a devenit un nume de referință în lumea gastronomiei franceze, respectată pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.
Comtesse du Barry Foie gras de gâscă este o delicatesă deosebită, pregătită cu atenție și măiestrie pentru a vă oferi o experiență culinară de neuitat. Experiența oferită de această specialitate gourmet realizată cu pricepere de Comtesse du Barry, este cu adevărat memorabilă.
Cu o textură catifelată și un gust rafinat, foie gras-ul de gâscă oferă o combinație perfectă de untuozitate și savoare intensă. Fiecare bucată vă va încânta papilele gustative cu aroma sa subtilă și gustul său delicat.
Foie gras-ul de gâscă de la Comtesse du Barry este ideal pentru a fi servit ca aperitiv sau ca parte a unei mese rafinate. Poate fi savurat simplu, pe o felie subțire de pâine prăjită, pentru a permite gustului său autentic să strălucească. De asemenea, poate fi acompaniat de un chutney delicios, de un piure fin sau de alte garnituri care completează și evidențiază savoarea acestui produs gourmet.
Disponibilitate: în stoc
SKU
FNCON43
Comtesse du Barry
Mai multe informații
Ingrediente Foie gras de gâscă, sare de Guérande, piper
Țară Franța
Gramaj 180 g
Producător Comtesse du Barry
Tip carne Gâscă
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?