Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Paște aici.

Chorizo feliat, 70 gr

50,00 RON
Cu aromă intensă, prelungă, plină de nuanțe. Recunoscut pentru aroma sa de ardei, are o textură netedă, esti plin de savoare și suculent.

Este maturat natural timp de peste 6 luni.
A se păstra la temperatură cuprinsă între 4-10°C. A se consuma la temperatură ambiantă, recomandăm scoaterea din frigider cu cel puțin o ora înainte de servire.

Cu o experiență de peste un secol, Joselito a reunit cu mare atenție secretele unei tradiții păstrate de peste 6 generații, care au împărtățit un singur obiectiv: acela de a prepara cea mai buna charcuterie din lume.
Joselito este o bijuterie culinară apreciată de către cele mai mari nume gastronomice și cei mai importanți critici de alimente din întreaga lume. Este servit în cele mai prestigioase restaurante și vândut în magazine gastronomice din 56 de țări.

100% natural, nu conține aditivi sau conservanți.
* Produs refrigerat
** Valabil doar pentru achiziția directă în magazinele Comtesse du Barry sau livrare în București. Nu recomandăm expedierea prin curier.
Disponibilitate: în stoc
SKU
JO1005
Joselito
Mai multe informații
Ingrediente carne macră de porc, sare de mare, ardei, zahăr
Țară Spania
Gramaj 70 gr
Producător Joselito
Tip carne Porc
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?