Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Paște aici.

Salchichón feliat, 70 gr

50,00 RON

Cu aromă intensă, textură cărnoasă și suculentă, feliile delicate sunt răsfățate cu cantitatea perfectă de condimente, piper și usturoi, pentru a transforma orice degustare într-un moment sublim.
Este maturat natural timp de peste 6 luni.
A se păstra la temperatură cuprinsă între 4-10°C. A se consuma la temperatură ambiantă, recomandăm scoaterea din frigider cu cel puțin o ora înainte de servire.

Cu o experiență de peste un secol, Joselito a reunit cu mare atenție secretele unei tradiții păstrate de peste 6 generații, care au împărtățit un singur obiectiv: acela de a prepara cea mai buna charcuterie din lume.
Joselito este o bijuterie culinară apreciată de către cele mai mari nume gastronomice și cei mai importanți critici de alimente din întreaga lume. Este servit în cele mai prestigioase restaurante și vândut în magazine gastronomice din 56 de țări.

100% natural, nu conține aditivi sau conservanți.

*Produs refrigerat

** Valabil doar pentru achiziția directă în magazinele Comtesse du Barry sau livrare în București. Nu recomandăm expedierea prin curier.

Disponibilitate: în stoc
SKU
JO1006
Joselito
Mai multe informații
Ingrediente carne macră de porc, sare de mare, piper, usturoi.
Țară Spania
Gramaj 70 gr
Producător Joselito
Tip carne Porc
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?