Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Paște aici.

Rillettes de Gâscă, 140 g

65,00 RON
Comtesse du Barry este un brand francez de prestigiu, specializat în producția de delicatese fine din carne de vânat, foie gras și alte ingrediente premium. Fondată în 1900, Comtesse du Barry a devenit un nume de referință în lumea gastronomiei franceze, respectată pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.
Comtesse du Barry prezintă o delicatesă gourmet cu un gust bogat și o textură fină, rillettes de gâscă. Acesta este preparat cu carne de gâscă de cea mai înaltă calitate, gătită lent și îmbinată cu ingrediente fine, pentru a obține un produs de o calitate excepțională. Gustul său intens și untuos este completat de aromele și condimentele alese cu grijă, creând o combinație rafinată.
Cu o textură fină și catifelată, rillettes-ul de gâscă se răspândește ușor pe felii de pâine proaspătă sau crackers, aducând o notă de eleganță și savoare oricărei gustări sau mese. Aroma sățioasă și gustoasă a gâștii se îmbină perfect cu mirodeniile subtile, oferind o experiență gustativă inegalabilă.
Comtesse du Barry Rillettes de gâscă este alegerea ideală pentru a vă răsfăța și a vă bucura de o gustare gourmet sau pentru a adăuga o notă sofisticată preparatelor culinare.

Ingrediente: Carne de gâscă, grăsime de gâscă, apă, sare, piper, condimente.
Disponibilitate: în stoc
SKU
ROI35
Comtesse du Barry
Mai multe informații
Ingrediente

Carne de gâscă fiartă 50%, grăsime de gâscă, supă (apă, ceapă, morcov, praz, țelină, usturoi), carne de porc fiartă, sare, piper, nucșoară măcinată, frunze de dafin, cimbru, cuișoare.

Gâscă și porc, origine: Franța

Țară Franța
Gramaj 140 g
Producător Comtesse du Barry
Tip carne Gâscă
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?