Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Paște aici.

Rillettes de Rață, 140 g

55,00 RON
Comtesse du Barry este un brand francez de prestigiu, specializat în producția de delicatese fine din carne de vânat, foie gras și alte ingrediente premium. Fondată în 1900, Comtesse du Barry a devenit un nume de referință în lumea gastronomiei franceze, respectată pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.
Comtesse du Barry Rillettes de rață este o delicatesă gourmet care oferă o experiență gustativă deosebită. Preparatul cu carne de rață selectată prezintă cu o textură fină și gust bogat. Prin gătirea lentă și îmbinarea cu ingrediente fine, se obține un produs cu o aromă intensă și un echilibru perfect al mirodeniilor.
Cu o consistență cremoasă și untuoasă, rillettes-ul de rață se întinde delicat pe felii de pâine proaspătă sau crackers, adăugând un gust rafinat oricărei gustări. Aroma sa bogată și savoarea distinctivă a cărnii de rață vor satisface chiar și cele mai exigente papile gustative.

Ingrediente: Carne de rață, grăsime de rață, apă, sare, piper, condimente.
Disponibilitate: în stoc
SKU
RCA35
Comtesse du Barry
Mai multe informații
Ingrediente

Carne de rață 50%, grăsime de rață, apă, ceapă, morcov, sare, praz, țelină, piper, usturoi, nucșoară, dafin, cimbru, cuișoare.

Rață, Origine: Franța.

Țară Franța
Gramaj 140 g
Producător Comtesse du Barry
Tip carne Rață
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?