Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Paște aici.

Rillettes de Rață cu Trufe Negre, 140g

115,00 RON
Comtesse du Barry este un brand francez de prestigiu, specializat în producția de delicatese fine din carne de vânat, foie gras și alte ingrediente premium. Fondată în 1900, Comtesse du Barry a devenit un nume de referință în lumea gastronomiei franceze, respectată pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.
Rillettes de rață cu trufe negre este o delicatesă gourmet deosebit de savuroasă. Aceste rillettes sunt pregătite cu carne de rață de cea mai înaltă calitate și sunt îmbogățite cu bucăți fine de trufe negre, recunoscute pentru aroma lor intensă și exotică. Gustul lor bogat și textura cremoasă se îmbină armonios, oferind o experiență gustativă desăvârșită.
Fiecare savoare este adusă la viață de condimentele fine și ingredientele selectate, pentru a oferi un produs gourmet autentic și irezistibil. Rillettes-urile de rață cu trufe negre pot fi savurate pe felii de pâine crocantă, crackers sau pot fi integrate în diverse rețete rafinate, adăugând o notă sofisticată și parfumată.
Cu Comtesse du Barry Rillettes de rață cu trufe negre, veți experimenta o explozie de arome și veți descoperi bucuria gustului gourmet. Această delicatesă este perfectă pentru a vă răsfăța papilele gustative sau pentru a impresiona cu siguranță la orice ocazie specială.

Ingrediente: Carne de rață, foie gras de rață, trufe negre, apă, sare, piper, condimente.
Disponibilitate: în stoc
SKU
RCT35
Comtesse du Barry
Mai multe informații
Ingrediente

Carne de rață 50%, grăsime de rață, apă, suc de trufe 10% (Tuber melanosporum), sare fină Guérande, trufă neagră 1% (Tuber melanosporum), ceapă, morcov, praz, țelină, piper, usturoi, nucșoară, ghimbir, cățel, scorțișoară, dafin, cimbru.

Rață, Origine: Franța.

Țară Franța
Gramaj 140 g
Producător Comtesse du Barry
Tip carne Rață
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?