Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Paște aici.

Terină Țărănească cu Alune, 70g

20,00 RON
Comtesse du Barry este un brand francez de prestigiu, specializat în producția de delicatese fine din carne de vânat, foie gras și alte ingrediente premium. Fondată în 1900, Comtesse du Barry a devenit un nume de referință în lumea gastronomiei franceze, respectată pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.
Comtesse du Barry Terină țărănească cu alune este o delicatesă cu arome bogate și textură fină, ce te va răsfăța cu gustul său delicios. Această terină este preparată cu atenție folosind ingrediente de calitate superioară. Combinația de carne suculentă, alune crocante și condimente alese conferă acestei terine o gustare rafinată și echilibrată.
Savurează-o pe o felie de pâine proaspătă sau alături de o selecție de brânzeturi fine, pentru a te bucura de o experiență gustativă autentică și reconfortantă.

Ingrediente: carne de porc, carne de vânat, alune, ouă, ceapă, sare, piper și condimente aromate.
Disponibilitate: în stoc
SKU
XXNPP01
Comtesse du Barry
Mai multe informații
Ingrediente Terină țărănească cu alune: Carne de porc și grăsime, ficat de porc, ouă, alune 1,9%, sare, gelatină, zahăr, piper.
Țară Franța
Gramaj 70 gr
Producător Comtesse du Barry
Tip carne Porc
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?