Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Paște aici.

Terină de rață cu ciuperci de pădure, 140g

50,00 RON

Comtesse du Barry este un brand francez de prestigiu, specializat în producția de delicatese fine din carne de vânat, foie gras și alte ingrediente premium. Fondată în 1900, Comtesse du Barry a devenit un nume de referință în lumea gastronomiei franceze, respectată pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.

Comtesse du Barry Terină de rață cu ciuperci de pădure, în greutate de 140 g, este o delicatesă gourmet ce te va surprinde cu gustul său inconfundabil și combinația savuroasă de ingrediente. Această terină este preparată cu atenție folosind carne de rață, ciuperci de pădure și condimente fine. Textura sa catifelată și gustul său echilibrat te vor încânta la fiecare mușcătură.

Această terină este minunată pe o felie de pâine proaspătă sau însoțită de o salată verde pentru a te bucura de aromele naturale și delicioase ale ingredientelor.

Disponibilitate: în stoc
SKU
TCF35
Comtesse du Barry
Mai multe informații
Ingrediente Carne de porc, carne de rață 20%, ficat de pui, ciuperci negre 6,5%, ulei de floarea soarelui 4,7%, ouă, tapioca, sare, gelatină, piper, nucșoară, ghimbir, cuișoare, scorțișoară.
Țară Franța
Gramaj 140 g
Producător Comtesse du Barry
Tip carne Rață
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?