Ingrediente | Terină de raţă cu ciuperci de pădure: Carne de porc, carne de rață 20%, fichât de pui, ciuperci negre 6,5%, ulei de floarea soarelui 4,7%, ouă, tapioca, sare, gelatină, piper, nucșoară, ghimbir, cuișoare, scorțișoară. Rillettes de raţă cu 20% foie gras de raţă: Carne de rață (Franța) 35%, supă de gătit (ceapă, morcov, praz, telina, usturoi, frunze de dafin, cimbru, cuișoare, sare de Guérande, piper galben, ghimbir) foie gras cu 20% grăsime de rață. Supréme foie gras de raţă: Carne de porc, pui, foie gras din rață 20%, ficat de pui, AOC de vin dulce, ouă, apă, sare, gelatină, piper, zahăr. |
---|---|
Țară | Franța |
Gramaj | 210 gr |
Producător | Comtesse du Barry |
Tip carne | Pasăre, Porc, Rață |