Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Paște aici.

Terroir Gourmand, 210 gr

130,00 RON
Comtesse du Barry este un brand francez de prestigiu, specializat în producția de delicatese fine din carne de vânat, foie gras și alte ingrediente premium. Fondată în 1900, Comtesse du Barry a devenit un nume de referință în lumea gastronomiei franceze, respectată pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.
Terroir Gourmand este un ansamblu culinar excepțional ce cuprinde trei delicatese gourmet. Fiecare componentă aduce în prim-plan arome autentice și o experiență gustativă deosebită.
Terina de rață cu ciuperci de pădure, reprezintă un amestec rafinat între carne de rață și ciuperci de pădure aromate. Textura sa catifelată și gustul său echilibrat creează o combinație savuroasă și plină de profunzime.
Rillettes-ul de rață cu 20% foie gras de rață, oferă o experiență gustativă intensă și luxuriantă. Aroma deosebită a foie grasului se îmbină perfect cu textura cremoasă și gustul bogat al rillettes-ului, rezultând o delicatesă de o eleganță aparte.
Suprême-ul de foie gras de rață, este o adevărată bijuterie culinară. Făcut din ficatul gras al raței, acesta oferă o textură fină și o aromă desăvârșită. Fiecare mușcătură de suprême de foie gras de rață va încânta papilele gustative și va aduce o notă de lux în fiecare preparat.
Comtesse du Barry Terroir Gourmand este un ansamblu gourmet ce va răsfăța simțurile și va aduce o notă de rafinament în orice masă specială. Cu arome autentice și ingrediente de cea mai bună calitate, aceste delicatese sunt o alegere perfectă pentru cei care apreciază finețea și luxul în gastronomie.

Ingrediente: Carne de rață, ciuperci de pădure, grăsime de rață, ouă, unt, ceapă, făină de grâu, apă, vin alb, ulei de floarea-soarelui, condimente, sare, arome naturale, Carne de rață, foie gras de rață (20%), grăsime de rață, sare, piper, Foie gras de rață, apă, sare, piper
Disponibilitate: în stoc
SKU
CFOG02N
Comtesse du Barry
Mai multe informații
Ingrediente Terină de raţă cu ciuperci de pădure: Carne de porc, carne de rață 20%, fichât de pui, ciuperci negre 6,5%, ulei de floarea soarelui 4,7%, ouă, tapioca, sare, gelatină, piper, nucșoară, ghimbir, cuișoare, scorțișoară. Rillettes de raţă cu 20% foie gras de raţă: Carne de rață (Franța) 35%, supă de gătit (ceapă, morcov, praz, telina, usturoi, frunze de dafin, cimbru, cuișoare, sare de Guérande, piper galben, ghimbir) foie gras cu 20% grăsime de rață. Supréme foie gras de raţă: Carne de porc, pui, foie gras din rață 20%, ficat de pui, AOC de vin dulce, ouă, apă, sare, gelatină, piper, zahăr.
Țară Franța
Gramaj 210 gr
Producător Comtesse du Barry
Tip carne Pasăre, Porc, Rață
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?