Kalios Grisine crocante cu făina de roșcovă și semințe de susan, 120 gr

17,00 RON
Kalios este un reprezentant al produselor culinare grecești încă din 1832. Afacerea de familie a trecut prin opt generații, fiind situată în sudul Greciei, în Kalamata și a început inițial cu producerea uleiului de măsline, continuând apoi dezvoltarea calității cu diverse preparate excepționale de aperitiv sau gustări.

Rețeta originală din Italia, grisinele sunt un fel de bețișoare din pâine crocantă, prăjită, coaptă sau uscată. Kalios a îmbunătățit rețeta originală de grisine clasice cu diverse arome. Formând o paradoxală asociere dulce sărată, aceștia produc grisinele crocante cu făină de roșcovă și semințe de susan. Acestea sunt completate de uleiul de măsline ce are scopul de a atenua asocierea inițială.

Fiind un preparat exclusivist și apreciat de toți gurmanzii, acestea sunt minunate alături de mâncăruri și brânzeturi fine, aperitive sau gustări.

Ingrediente:
făină de grâu, susan, făină de secară, pudră de roșcove 7%, ulei de floarea soarelui, zahăr, susan negru, vin, ulei de măsline 2,5%, drojdie, glucoză, praf de copt, malț de orz, sare, bicarbonat de amoniu, sirop de roșcove, lecitină de soia , rozmarin.
Alergeni: grâu, secară, sulfiți, soia, orz și susan. Poate contine urme de nuci si lapte (lactoza).
Data minimă de durabilitate: 12 luni
Condiții de păstrare: a se păstra ferit de căldură și lumina.
Disponibilitate: în stoc
SKU
KA010
Kalios
Mai multe informații
Țară Grecia
Gramaj 120 gr
Producător Kalios