Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Sărbători aici.

Castillo de Canena Ulei de măsline extra virgin First Day of Harvest Arbequina, 50 cl

206,00 RON
Castillo de Canena reprezintă o afacere specializată în producerea uleiului de măsline, ce își ia denumirea de la castelul familiei Vano, amplasat pe dealul Canena. Cu o istorie ce datează încă din 1780, aceștia produc uleiul din măsline provenite din recolta proprie de 2000 de hectare din regiunea Andaluzia, în sudul Franței. Întregul proces de producție este monitorizat, de la cules până la selecție, presare, îmbuteliere și transport, făcând din aceștia specialiști ai excelenței.

Uleiul de măsline extra-virgin First Day of Harvest este produs din tipul de măsline Arbequina recoltate în perioada octombrie-noiembrie a fiecărui an. Lichidul are o culoare verde-gălbui și îmbină notele de migdale dulci cu cele de măr și banană verde. Cu o aciditate de 0,13% , acesta surprinde gustul cu cateva tente dulci însoțite de arome vegetale, ușor amare și picante fiind perfect în salate sau alături de carne, pește și legume la grătar.
Disponibilitate: în stoc
SKU
020201
Castillo de Canena
Mai multe informații
Țară Spania
Gramaj 50 cl
Producător Castillo de Canena
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?