Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Ulei de măsline extravirgin Biodynamic Arbeqiuna, 50 cl

184,00 RON
Castillo de Canena reprezintă o afacere specializată în producerea uleiului de măsline, ce își ia denumirea de la castelul familiei Vano, amplasat pe dealul Canena. Cu o istorie ce datează încă din 1780, aceștia produc uleiul din măsline provenite din recolta proprie de 2000 de hectare din regiunea Andaluzia, în sudul Franței. Întregul proces de producție este monitorizat, de la cules până la selecție, presare, îmbuteliere și transport, făcând din aceștia specialiști ai excelenței.

Începând cu anul 2005, brandul a început să creeze ulei BIO, certificat mai apoi Demeter din recolta care are la bază standardele agriculturii organice. Printre acestea se numără și uleiul de măsline extra-virgin Biodynamic Arbeqiuna produs din măslinele cu același nume. În acest ulei proaspăt și intens predomină notele vegetale precum anghinarea și ierburile.
Având o aciditate de 0,12%, acesta este foarte bogat în polifenoli și antioxidanți naturali, fiind perfect alături de pește,carne, legume la grătar, dar și în salate.

Acesta este unul dintre cele mai bune 20 de uleiuri de măsline extra virgine internaționale, cu 97 de puncte în Ghidul Flos Olei 2013.
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
170202
Castillo de Canena
Mai multe informații
Țară Spania
Gramaj 50 cl
Producător Castillo de Canena
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?