Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Paște aici.

Unt cu Ardei Espelette, 125g

45,00 RON

Nota picantă, frumos colorată, a ardeiului Espelette dezvăluie savoarea untului sărat.
Este ideal într-un piure de cartofi, sau așezat pe coaste de carne de vită gătite pe grătar. Te poate surprinde într-o prăjitură de ciocolată.

Jean-Yves Bordier a devenit artizan al untului în anul 1985, achiziționând atelierul de produse lactate La Maison du Beurre (fondat în 1927). A descoperit arta frământării untului, o metodă tradițională din secolul al XIX-lea, pe care a perfecționat-o inspirându-se din tehnicile folosite de către vechii artizani de unt, și a dezvoltat tehnici de turnare și modelare a untului. Cu o textură mătăsoasă, complexitate și echilibru de arome, Bordier a devenit prima alegere a marilor Chefi din Franța și din străinătate.
A fost numit cel mai bun artizan de brânzeturi, în anul 2003 - Ghidul Pudlowski; și cel mai bun artizan în Franța, în anul 2003 - Ghidul Champérard.

* Produs proaspăt/ semi-proaspăt
** A se păstra la temperatura de 2°- 4°
** Valabil doar pentru achiziția directă în magazinele Comtesse du Barry sau livrare în București. Nu recomandăm expedierea prin curier.

Disponibilitate: în stoc
SKU
87376
Jean-Yves Bordier
Mai multe informații
Ingrediente Unt dulce (94,7%), sare (2,8%), piment d'Espelette (2,5%)
Țară Franța
Gramaj 125 gr
Producător Jean-Yves Bordier
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?