Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Sărbători aici.

Plantin Felii de trufe negre, 15 g

90,00 RON
Marcel Plantin a fondat compania de trufe cu același nume în anul 1930. Această afacere de familie s-a făcut remarcată încă din cele mai vechi timpuri la mărețele mese festive franceze datorită trufelor proaspete și produselor de înaltă calitate pe care le oferă. Dintre acestea, emblema casei Plantin este reprezentată de trufele negre, denumite și „diamantul negru al bucătăriei”. Întreprinderea a luat amploare și a devenit cunoscută pe piața internațională sub conducerea lui Hervé Poron, iar în prezent este condusă de fiul său Christopher Poron în colaborare cu Nicolas Rouhier.

Trufele negre reprezinta un produs luxuriant, menit sa aducă savoare preparatelor tale. Feliate si deja pregatite, produsul de la Plantin se adaugă la finalul mâncărurilor pentru a marca un gust al excelenței și eleganței.

Acestea se consumă în special în acompaniamentul diferitelor tipuri de carne, vânat, carne roșie, pasăre și chiar pește.
Ingrediente:
trufe negre (Tuber Melanosporum), suc de trufe negre, apa, sare.
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
COFSOL420
Plantin
Mai multe informații
Țară Franța
Gramaj 15 g
Producător Plantin
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?