Graham's Vintage 1997

600,00 RON
Acest vintage remarcabil dezvăluie multe dintre aromele specifice Casei, printre care prune coapte și flori (Cistus). Deși este tânăr, deja, pe palat este foarte fin. Vintage 2000 este plin și bogat, cu note proaspete de mure și prune coapte.

Păstrare: Păstrați sticla în poziție orizontală, în loc întunecat, la temperatură constantă, de preferință între 12ºC -15ºC.
Decantare: Ridicați sticla în poziție verticală, cu câteva minute înainte de deschidere (20-30 minute cel mult). Trageți ușor, dar constant, de dop și lăsați sticla câteva minute, apoi curățați gâtul sticlei. Turnați constant într-un decantor curat, nu vă opriți până nu vedeți primele urme de sedimente- puteți folosi o pâlnie pentru decantare.
Asocieri culinare: Este fabulos pentru a încheia prânzul sau pentru cină. Poate fi savurat pur și simplu, în compania celor dragi, ori poate fi asociat deserturilor cu ciocolată, în special mousse au chocolat.
Vol. Alc.: 20%
Conține sulfiți

Fondat în anul 1820 de William și John Graham în Valea Douro din Portugalia, Graham's și-a cultivat reputația, timp de aproape 2 secole, ca fiind unul dintre cei mai mari producători de Porto. Calitatea vinului este datorată celor mai buni struguri recoltați din cele 5 ferme emblematice ale Văii Douro: Quinta dos Malvedos, Quinta do Tua, Quinta das Lages, Quinta da Vila Velha și Quinta do Vale de Malhadas, deținute de familia Symington.
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
PO1013
Mai multe informații
Procentaj Alcool 20%
Necesită decantare Nu
Țară Portugalia
Punctaj vin Wine Spectator 98
Regiune Oporto
Temperatură de servire 12-15°C
Producător Symington
Volum (ml) 750
Vintage 1997
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!