Comenzi 0759 122 122 / 021 230 00 36 / 031 620 40 32

Mademoiselle de Margaux La Guinette Kirsch, Franța

Mademoiselle de Margaux La Guinette Kirsch, Franța

Preț
105 RON
1460
Combinația delicioasă dintre vișinele Morello, cu gust ușor acidulat, lichiorul Kirsch, selecționat cu atenție pentru finețe și aromele dulci, și ciocolata neagră cu unt pur de cacao, încântă papilele gustative ale iubitorilor de ciocolată.

Încă din anul 1969, ciocolateria Mademoiselle de Margaux crează specialități dulci inspirate din decorul privilegiat în care este situată, inima podgoriilor din Margaux, la câțiva kilometri de Bordeaux.
Ciocolatierii Mademoiselle de Margaux ne încântă simțurile și ne răsfață cu produse fine, delicate, originale, specialitățile lor fiind:
Sarments du Médoc – specialități dulci din ciocolată fină și rafinată, cu unt pur de cacao, în formă sinuoasă, asemănătoare cu firișoarele de viță de vie, un indiciu elegant la originea vinului.
Guinettes à l’Armagnac și Griottes au Kirsch – specialități regionale create din vișine cu lichior învelite în ciocolată neagră.
Perles du Médoc – boabe moi de struguri, macerate în sirop de piersici și caise, învelite în ciocolată neagră.*

Ingrediente:
Ciocolată neagră (masă de cacao, zahăr, unt de cacao), cireșe în liqueur(20% vol), zahăr, sirop de glucoză, masă de cacao, Kirsch (45% ). Conținut de alcool: 5%.
Gramaj: 190 gr

Ar putea să vă mai placă