Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Paște aici.

Cutie cu 22 de bomboane de ciocolată asortate (în cutie metalică), 215 g

150,00 RON
Maxim's de Paris este un brand renumit pentru produsele sale gourmet, care sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea lor. Înființată în 1893, cu o istorie de peste 100 de ani în producția și comercializarea de produse de patiserie, ciocolată și alte delicatese, compania este cunoscută pentru atenția sa la detalii, ingredientele de înaltă calitate și renumele său internațional.
Această cutie metalică conține 22 de bomboane asortate de ciocolată de la Maxim's de Paris, pregătite cu cele mai bune ingrediente pentru a oferi o experiență de gust de neuitat.
Fiecare bomboană este realizată cu o ciocolată neagră fină, cu un conținut de cacao de cel puțin 64%, oferind un gust bogat și intens, cu note puternice de cacao și fructe de pădure. În interiorul cutiei, veți găsi o varietate de arome delicioase, inclusiv trufe, praline și ganache, toate pregătite cu măiestrie și atenție la detalii.
Această cutie de bomboane de ciocolată asortate este un cadou perfect pentru iubitorii de ciocolată, sau o plăcere delicioasă pentru tine!
Disponibilitate: în stoc
SKU
4985
Maxim’s de Paris
Mai multe informații
Țară Franța
Gramaj 215 g
Producător Maxim’s de Paris
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?