Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Paște aici.

Cutie cu 8 bomboane asortate de ciocolată, 75 g

52,00 RON
Maxim's de Paris este un brand renumit pentru produsele sale gourmet, care sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea lor. Înființată în 1893, cu o istorie de peste 100 de ani în producția și comercializarea de produse de patiserie, ciocolată și alte delicatese, compania este cunoscută pentru atenția sa la detalii, ingredientele de înaltă calitate și renumele său internațional.
8 bomboane asortate de ciocolată de la Maxim's de Paris sunt o alegere perfectă pentru orice iubitor de ciocolată. Această cutie elegantă include o selecție de bomboane cu diferite arome și texturi pentru a satisface toate gusturile.
Fiecare bomboană este fabricată din ingrediente de înaltă calitate, inclusiv ciocolată neagră sau cu lapte, precum și alte ingrediente delicioase. Cu o aromă complexă și o textură fină, aceste bomboane sunt o experiență de gust de neuitat.
Dacă sunteți un iubitor de ciocolată neagră, veți aprecia notele distincte de cacao și fructe de pădure din unele dintre bomboanele din selecție. În plus, ciocolata neagră din aceste bomboane are un conținut ridicat de cacao, oferindu-vă o experiență de gust intensă și plină de aroma de cacao.
Pentru cei care preferă ciocolata cu lapte, bomboanele din selecție au un conținut de cacao mai mic, dar totodată oferă arome bogate și consistențe cremoase. În plus, unele dintre bomboane conțin și alte ingrediente delicioase, cum ar fi caramelul, migdalele sau nucile, adăugând o notă crocantă și dulceagă la experiența de gust.
Disponibilitate: în stoc
SKU
4305
Maxim’s de Paris
Mai multe informații
Ingrediente Ciocolată neagră cu ganache amar Praline de alune cu bucăți de speculoos Ciocolată neagră cu ganache de caramel Praline de alune cu cereale crocante
Țară Franța
Gramaj 75 g
Producător Maxim’s de Paris
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?