Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Fiasconaro x Dolce & Gabbana Panettone cu citrice, 100 g

125,00 RON
O companie de renume, Fiasconaro, își începe istoria la începutul anilor 1950, în Castelbuono, în Sicilia. Fiind o afacere de familie transmisă din generație în generație, aceasta și-a păstrat integritatea și tradiția evoluând totuși spre modernitate și fiind în momentul de față una din cele mai cunoscute companii culinare din Italia.

Un produs specific perioadei sărbătorilor de iarnă,panettonele reprezintă o pâine pufoasă făcută din ouă, unt și diverse fructe ce aromatizează coca. Specialitatea italienească este plină de eleganță și rafinament, completând aluatul moale cu note fructate, de citrice precum lămâia, portocala și mandarinele.

Produsul este atent asamblat într-o cutie metalică cu un design special marca Dolce & Gabbana, formând un cadou deosebit pentru cei dragi sau un moment ideal de răsfăț pentru tine.

Produsul vine în diferite cutii colorate. Daca doriți o anumită cutie metalică, vă rugăm să specificați în secțiunea "Detalii comandă".
Disponibilitate: în stoc
SKU
142007
Fiasconaro
Mai multe informații
Țară Italia
Gramaj 100 g
Producător Fiasconaro
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?