Fiasconaro x Dolce & Gabbana Panettone cu fistic, 1000 gr

380,00 RON
O companie de renume, Fiasconaro, își începe istoria la începutul anilor 1950, în Castelbuono, în Sicilia. Fiind o afacere de familie transmisă din generație în generație, aceasta și-a păstrat integritatea și tradiția evoluând totuși spre modernitate și fiind în momentul de față una din cele mai cunoscute companii culinare din Italia.

Un produs specific perioadei sărbătorilor de iarnă, panettonele reprezintă o pâine pufoasă făcută din ouă, unt și diverse fructe ce aromatizează coca. Specialitatea dulce a sferei gastronomice italienești este atent creată de cei de la Fiasconaro păstrând tradiția și autenticitatea produselor. Coca netedă și delicată este întregită de aroma armonioasă de fistic ce echilibreaza cu o notă de eleganță.

Produsul final este ambalat într-o cutie metalică cu un design marca Dolce & Gabbana ce oferă o calitate inovativă și rafinată panettonelui.

Produsul vine în diferite cutii colorate. Daca doriți o anumită cutie metalică, vă rugăm să specificați în secțiunea "Detalii comandă".
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
143001
Mai multe informații
Țară Italia
Gramaj 1000 gr
Producător Fiasconaro